Hoorcentrum Westerkwartier

Oticon

Oticon Hoortoestellen

Oticon is een organisatie die zich inmiddels wereldwijd heeft gevestigd in ruim 100 landen en telt meer dan 3000 mensen aan personeel. Het bedrijf is in 1904 opgericht in Denemarken, Copenhagen door Hans Demant wiens vrouw slechthorend was. Hun slogan ‘People first’ duidt hun werk- en denkwijze aan, een belofte om alles wat ze doen, te doen voor de mensen waarvoor ze het doen.

Resound

ReSound Hoortoestellen

Resound is onderdeel van de GN Group en is wereldwijd actief in ruim 80 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Kopenhagen. De GN Group bestaat al bijna 150 jaar en produceert één van de beste een meest innovatieve audio apparten ter wereld. Zo behoort de 2.4 ghz technologie ook tot de GB Group waarbij je rechtstreeks muziek kunt streamen vanaf je smartphone of ander mobiel/multimedia apparaat.

Phonak

Phonak Hoortoestellen

Phonak bestaat al ruim 70 jaar en is opgericht in Zwitserland door een groep Frans-Belgische investeerders. Het bedrijf heeft verschillende techonologische innovaties op haar naam staan zoals de AutoSense OS functie waarbij de versterking van het hoortoestel zich aanpast aan de omgeving. Tevens zijn de hoortoestellen van Phonak de eerste hoortoestellen die speciaal ontwikkelde, geïntegreerde oplaadbare lithium-ionaccu bevatten.

signia

Signia Hoortoestellen

Signia is onderdeel van de Sivantos Group welke haar hoofdkantoor in noord Amerika heeft gevestigd. De organisatie bestaat al ruim 100 jaar en is hedendaags één van de grootste en meest succesvolle productiebedrijven op het gebied van hooroplossingen, dankzij de kwalitatieve en innovatieve producten. Het bedrijf telt momenteel ruim 5000 medewerkers verdeeld over meer dan 25 landen.

Widex

Widex Hoortoestellen

Widex is een familiebedrijf dat begonnen is in 1956 in Denemarken. Het bedrijf heeft het eerste digitaal programmeerbare hoortoestel met afstandsbediening in 1988 op de markt gebracht. In 1990 heeft Widex een baanbrekende gepantenteerde technologie uitgebracht die de manier waarop oorstukjes gemaakt worden de gehele industrie hebben veranderd. Daarnaast heeft de organisatie nog meer doorbraken op haar naam staan zoals werelds eerste hoortoestel voor babies, eerste volledig draadloze hoortoestel en ’s werelds kleinste reveiver-in-canal.

Bruckoff hoorbrillen

Bruckhoffs een Duits bedrijf dat sinds 1981 gespecialiseerd is in medische producten, hoorbrillen en beengeleidingsproducten. Bruckhoff Hannover biedt een uitgebreid scala aan diensten van alle aspecten van hoortoestellen. Dit geldt ook voor de productie van speciale hoortoestellen zoals brillen, een uitgebreide reparatieservice en de distributie van onze producten.