Hoorcentrum Westerkwartier

Over Hoorcentrum Westerkwartier

Hoorcentrum Westerkwartier is een initiatief van mevrouw drs. W.G.M. (Wilgis) Schoffelmeijer. Zij is geregistreerd als gediplomeerd audicien bij de Stichting Audicienregister (StAr) en aangesloten bij CVZA, een kwaliteitslabel voor zelfstandige audiciens met hart voor hun vak. Verder is zij triage audicien, waarmee zij voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen van zorgverzekeraars en KNO-artsen. Wilgis heeft verder de opleiding Tinnitus Retraining Therapy (TRT) gevolgd bij Pawel J. Jastreboff in Maryland, Columbia (USA).

Nadat Wilgis 15 jaar had gewerkt als communicatieadviseur, besloot zij in 2007 het roer om te gooien en iets heel anders te gaan doen. Via via kwam het vak van audicien op haar pad. Maar haar ambitie reikte verder: zij besloot dat in 2011 de tijd rijp was om een eigen hoorspeciaalzaak te starten. Wilgis Schoffelmeijer vestigde zich in het pand van voormalig Modehuis Luth, dat bij een groot deel van haar doelgroep al bekend is. De rustige ligging net buiten het winkelcentrum met eigen parkeerplaatsen is voor een audiciensbedrijf ideaal.

Meer informatie nodig?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

In het royale pand bevinden zich twee aanpaskamers, waarvan één gebouwd als “box-in-a-box”. Dat wil zeggen dat deze kamer vrijwel geluiddicht is, een voorwaarde voor bepaalde gehoortesten.

De tweede aanpaskamer wordt gebruikt door  twee audiciens in opleiding, Hans de Ruijter en Joëlle Saes. Verder treft u Tineke Schuiling regelmatig aan bij de receptie of aan de telefoon.